
Goose menu
20.10.-16.11.
A culinary experience that will even make the goose smile! Our stunning goose menu is a feast for the senses that you shouldn't miss. Please remember to make a reservation in advance—the goose takes some time to arrive at your table perfectly crispy!
To top it all off, we offer an exciting selection of Austrian wines that are perfectly paired with the flavors.

GANS'L MENÜ
DEUTSCH
VORSPEISE
Gans’l-Einmachsuppe | Gänseklein | Wurzelgemüse | Bröselknödel
Roter Veltliner | Weixelbaum | „Wahre Werte“ | 2022
ZWISCHENGANG
*Gänseleberraviolo | Orangensauce | Preiselbeerkavier
*Rosenmuskateller | Fleckl | „Vintage“ | 2023
HAUPTSPEISE
Brust & Keule | Maroni | Apfelrotkraut | Erdäpfelknödel
Syrah | Paul Achs | 2022
DESSERT
Feigentörtchen | Kürbskern | Cassis Sorbet
Portwein | Artner | „Portugese Love“
Gänge
3-course menu
€59
*4-course menu
€75
Weinbegleitung
Österreichische Weinbegleitung 3 Gang
€34
*Österreichische Weinbegleitung 4 Gang
€39
