top of page
gansl_edited.jpg
turkey_icon_white.png

Goose menu

20.10.-16.11.

A culinary experience that will even make the goose smile! Our stunning goose menu is a feast for the senses that you shouldn't miss. Please remember to make a reservation in advance—the goose takes some time to arrive at your table perfectly crispy!
 

To top it all off, we offer an exciting selection of Austrian wines that are perfectly paired with the flavors.

GANS'L MENÜ

DEUTSCH



VORSPEISE




Gans’l-Einmachsuppe | Gänseklein | Wurzelgemüse | Bröselknödel

Roter Veltliner | Weixelbaum | „Wahre Werte“ | 2022




ZWISCHENGANG




*Gänseleberraviolo | Orangensauce | Preiselbeerkavier

*Rosenmuskateller | Fleckl | „Vintage“ | 2023




HAUPTSPEISE




Brust & Keule | Maroni | Apfelrotkraut | Erdäpfelknödel

Syrah | Paul Achs | 2022




DESSERT




Feigentörtchen | Kürbskern | Cassis Sorbet

Portwein | Artner | „Portugese Love“




Gänge




3-course menu

€59



*4-course menu

€75




Weinbegleitung




Österreichische Weinbegleitung 3 Gang

€34



*Österreichische Weinbegleitung 4 Gang

€39


gansl_edited_edited.jpg
bottom of page